пʼятницю, 7 січня 2022 р.

                                                     Час здійснення бажань

Зимові канікули – чудова пора. Діти з нетерпінням чекають на них, щоб зануритися в чарівний світ зимових свят і старовинних традицій. Це особливий період, час здійснення бажань, розваг на свіжому повітрі, веселощів і справжнього щастя.

У дні зимових канікул учні  Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 приходили до школи щоб знову зустрітися з однокласниками та цікаво провести час.

Учні 2 класу свої враження від красуні зими  передали у малюнках і створили зимовий вернісаж, а першокласники змагалися у кмітливості та весело з гумором відгадували загадки. У 3 класі було проведено годину безпеки «Вогонь буває різним», де діти в ігровій формі обговорювали важливі питання безпеки та інсценували «Виклик пожежників». Четвертий клас зібрався на «Новорічні посиденьки», де дружно з радістю та цікавими іграми відзначили усі зимові свята!

З метою перевірити свою ерудицію та інтуїцію учні 6 класу зустрілися щоб позмагатися у популярних логічних настільних іграх. Шахи і шашки зберегли свою значимість навіть у 21-му столітті. Тому не дивно, що діти цікаво провели час, отримали незабутні емоції  та враження, дізналися багато цікавих фактів з історії цих ігор. У 9 класі активно працювала творча майстерня «Творимо красу разом». Було виготовлено новорічні прикраси – ліхтарики у техніці витинанки. І, звичайно ж, не можливі зимові канікули без прогулянок по засніженому подвір’ю та прикрашення оселі до Новорічних свят!
         Старшокласники зібралися разом щоб обговорити більш серйозні питання – плани на майбутнє, вибір ВУЗу та професії. Діти в дружньому колі за чашечкою чаю поділилися мріями та страхами, питали один в одного порад та висловлювали підтримку.
        
Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близьким та присвятити час улюбленим заняттям. Свята швидко минають. Але  яскраві враження від зустрічей та добре проведеного часу допомагають у нелегкій справі навчання.

 

































Немає коментарів:

Дописати коментар