четвер, 20 січня 2022 р.

                                     Соборність в душах, єдність у серцях

День соборності України — одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України.  Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто та патріотично.  З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 організовано та проведено ряд заходів. Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

#Україна_це_ми,#УДЦНПВ,#ОЦТК     

















Немає коментарів:

Дописати коментар