середу, 22 грудня 2021 р.

                                                     Миколайові дива

21 грудня 2021 року у м. Світлодарськ відбулося свято. І воно, дійсно, відбулося на славу. Це був день несподіванок і дарунків, така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового Року та Різдва.

У міському палаці культури дітлахів привітно зустріли святкова ялинка та ляльки-великани. Учні мали можливості прийняли участь у майстер-класах з виготовлення ялинкових прикрас, зимових іграшок. Діти співали, танцювали, водили хороводи. Кожна дитина мала можливість проявити себе або знайти цікаве заняття. А якою захоплюючою виявилася вистава від Донецького обласного академічного театру: красива музика, сучасні костюми, креативне оформлення.

Миронівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 висловлює подяку голові Донецької облдержадміністрації, керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Павлу Кириленко за подарунки для дітей громади та незабутні емоції. Радість, усмішка та щирість у дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою силою є творити добро, дарувати один одному любов і доброту.























Немає коментарів:

Дописати коментар