пʼятницю, 24 грудня 2021 р.

                                             Хай Новий рік з добром до Вас іде                                                                                                                                                                            Зимові свята люблять і діти, і дорослі.                                                                                    Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

     Не обминув радісний, святковий настрій і учнів початкових класів Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. Всі з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Особливо цікавою була ігрова новорічна програма з різноманітними конкурсами, в яких діти приймали участь з великим задоволенням, а Дід Мороз і Снігуронька вручали всім учасникам призи та новорічні солодкі подарунки. Свято пройшло неперевершено і яскраво, подарувало масу приємних емоцій виступаючим та глядачам. Усі присутні отримали задоволення та новорічний настрій.

        Вітаємо всіх з Різдвом Христовим та Новим роком. Нехай Новий рік принесе Вам радість і достаток. Щастя Вам, міцного здоров’я і здійснення всіх найзаповітніших мрій!

      






















 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар