понеділок, 20 грудня 2021 р.

                                     Зимова чарівна Країна Знань

      18 грудня 2021 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2  відбулися чергові заняття клубу «Я – майбутній школяр». Школа, яскраво прикрашена до новорічних святкувань, радо зустріла своїх майбутніх школяриків.

      Дітлахи потрапили до країни Веселої англознайки. Перевтілившись у казкових героїв, вони знайомилися один з одним англійською мовою. Майбутні першокласники впевнено складали пазли, щоб дізнатися, які слова вони мають вивчити. Малята виявили кмітливість та захопленість справою. Позитивними емоціями була сповнена музична руханка.

      А яка ж подорож до Країни Знань без книжки! Маленькі чомусики  зробили свій перший крок у світ книг, відвідавши шкільну бібліотеку, де панувала атмосфера зимової казки. Малюків вразила величезна кількість книг на стелажах,  вернісаж іграшок – відомих казкових героїв, інсталяція «Книговичок». Вони з захопленням роздивлялися книги з виставки «Зимові казки». Діти навперебій відгадували загадки про зиму, разом з Снігуронькою та Сніжинкою вивчили віршика «Морозець, морозець» Г. Бойка і отримали сніжинки у подарунок.

       Радісною несподіванкою для малят було привітання і солодкі подарунки від Святого Миколая.

       Дітей привітали також представники Національної Гвардії України, які привезли для них подарунки, від щирого серця зібрані дітьми міста Київа.
























Немає коментарів:

Дописати коментар