середу, 29 грудня 2021 р.

                         Правила знай – життя та здоров’я зберігай!

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Життєве необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

У Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 з 22.12. по 29.12. був проведений тиждень безпеки дорожнього руху. Було проведено різноманітні заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я, розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя, виховання гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, бажання допомогти. Для учнів 1-4 класів провели інформаційні бесіди «Стій! Увага! Йди!», для 5-7 класів – виховні години «Правила поведінки на вулиці» та аукціон  ідей «Це повинен знати кожен».

Неможливо передбачити всі ситуації, які можуть загрожувати життю і здоров’ю дітей. Тому проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил дорожнього руху.












Немає коментарів:

Дописати коментар