понеділок, 4 жовтня 2021 р.

                                                 Світле слово – учитель

         У прекрасну пору року починається навчальний рік. А це означає, що попереду нелегка, клопітка  праця учнів та вчителів. Це час, коли шелестить падолистом осінь, яка приносить таке чудове свято – День учителя.

         Учитель… Таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

1 жовтня 2021 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали вчителів, щоб привітати з професійним святом – Днем учителя. Протягом дня було сказано багато гарних слів на адресу педагогів школи, учні дарували щирі посмішки. У фойє школи відбулася виставка інстоляцій «Кольорове свято». Уроки в цей день проводили лідери учнівського самоврядування, учні 10 – 11 класів.

А по закінченні уроків учителів чекав сюрприз – святковий концерт. Директор школи Толстікова О.В. привітала педагогічний колектив з професійним святом та нагородила грамотами найкращих учителів. Багато пісень, танців, віршів змушували глядачів у залі посміхатися й гучно аплодувати.

Зі святом Вас, дорогі Вчителі!
























Немає коментарів:

Дописати коментар