четвер, 30 вересня 2021 р.

                                             Бібліотека завжди поруч

      30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Свято для бібліотеки – це коли є читачі, небайдужі до книги, коли відбуваються різні цікаві заходи, що сприяють залученню до читання, до пізнання нового.

       Для учнів 7 класу відбулася бібліомандрівка «Бібліотека – скарбниця мудрості і знань», яка була присвячена саме читачам цього класу.  Діти  здійснили подорож у часі – пригадали своє свято букваря,  виступи на шкільних лінійках під час Тижнів дитячого читання, участь у грі-квесті на кращу читаючу родину, літературні світлиці, де вони декламували  вірші Т.Шевченка, Л. Українки,  день  української писемності і мови,   де створювали  квітку рідної мови, і ще - цікаві бібліотечні заняття,  знайомилися зі словниками і вчилися робити записи в читацький щоденник.  Неочікуваним сюрпризом виявився перегляд відеоролика «Юні читайлики, або Подорож у світ книжок», який створювали разом з бібліотекарем,  ще навчаючись у 3 класі як кращий читаючий клас школи.

      У день свята як і завжди бібліотека радо зустрічала своїх читачів. Учні 10  класу на перерві завітали на  прес-калейдоскоп «Цікаві факти про бібліотеку для книголюбів».

      А які ж перерви у бібліотеці без маленьких читайликів! Цього дня першачки пробували самі прочитати назви збірок казок, роздивлялися картинки, ілюстрації у книжках. Хочеться побажати їм зустрічей з цікавими книгами у безмежному світі книг, і нехай завжди поруч буде бібліотека.

 
















                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар