пʼятниця, 26 лютого 2021 р.

                                                         І знову канікули!

Діти з радістю завжди чекають канікул.  Адже канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з родиною, близьким та присвятити час улюбленим заняттям.  Можна  якомога більше часу проводити надворі: кататися на санчатах, ковзанах або лижах, грати з друзями в сніжки.

23 лютого в учнів  першого класу була  нагода побачити  своїх друзів- однокласників у школі. Під час зустрічі діти розгадували загадки, кросворди про зиму, виконували вправи-руханки, прослухали вірші про зиму, а потім малювали красуню-зиму та свої враження про неї.

Радо зустрічала дітей на канікулах чарівна оселя дитячої книги – бібліотека. Відвідування бібліотеки для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим.  Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає», в якому з великим задоволенням взяли участь хлопчики і дівчатка.

Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Діти мали змогу вибрати і взяти книжки додому.  Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась і малюки вже сумують за школою.

Швидко плине час. Зовсім скоро знову маємо повертатися до навчання. Але яскраві враження від добре проведених  канікул  допоможуть  з новими силами сісти за шкільну парту.










Немає коментарів:

Дописати коментар