пʼятниця, 26 лютого 2021 р.

                                     Поліція знову гостинно відчиняє двері!

Уже другий тиждень поспіль учні Миронівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2, члени громадської організації «Ліга майбутніх поліцейських», мали змогу познайомитися з роботою Бахмутського районного відділу поліції.

Учнів гостинно зустріла Савранська Катерина, інспектор з комунікацій, яка почала екскурсію зі знайомства з черговою частиною відділу. Далі учнів чекала зустріч з чотирилапим помічником поліцейських –  службовою собакою Галіцією. Діти були в захваті від демонстрації роботи Галіції та засипали працівника служби кінологів питаннями про особливості дресури, виховання та специфіку роботи зі службовими собаками.

Наступна зупинка екскурсії , зустріч з експертами-криміналістами, зацікавила ліговців.  Діти з цікавістю слухали розповідь криміналістів про різні види експертиз і їх значення в розкритті правопорушень. Валіза криміналістів викликала не абиякий інтерес серед учнів, а ще більший – практична частина зі зняттям відбитків пальців. Також школярам розповіли про бронежилети та інші засоби захисту, про табельну зброю поліцейських – пістолет Макарова. Після цієї змістовної презентації ліговці мали змогу роздивитися поближче цю зброю, а також приміряти на себе шоломи, бронежилети, потримати захисні щити, наручники.

Школа вдячна керівництву Бахмутського відділу поліції за незабутні враження та яскраві, позитивні емоції учнів!













Немає коментарів:

Дописати коментар