четвер, 28 січня 2021 р.

                                             Колективна творча справа

                Сьогодні, 28 січня, у Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  № 2 відбулась чергова нарада при директорові з метою вирішення поточних та перспективних питань роботи школи. Педагогічний колектив підвів підсумки моніторингу навчальних досягнень учнів за І семестр 2020-2021 навчального року, ознайомився із діагностикою освітніх потреб і запитів учнів, визначив напрямки профілізації для якісного професійного самовизначення, обговорив роботу з обдарованими учнями в умовах освітніх інновацій, а також роботу класних керівників щодо попередження травматизму, охорони життя і здоров’я учнів. Присутні ознайомились із результатами перевірки зошитів з основних предметів і перевірки класних журналів,  журналів  ГПД, індивідуального навчання, варіативної складової і гуртків.

Цікаві та змістовні презентації досвіду роботи представили учитель  біології та хімії Герасимова В.В. та учитель  математики  Калмикова В.О.

Нарада  пройшла цікаво та плідно, кожний зміг узяти для себе щось важливе та корисне. Очевидно, що нам, педагогам школи, є чим пишатися, але і є над чим працювати.  Проведення таких нарад і спільні рішення об’єднують усіх учителів школи й спонукають їх до співпраці.

















Немає коментарів:

Дописати коментар