вівторок, 3 вересня 2019 р.


Моя гордість – 
вільна, незалежна Україна
День Незалежності України — це горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.
День Незалежності — це данина поваги борцям за свободу, результат становлення прекрасної країни Україна, народженої в момент заснування великої Київської держави. Це наше національне свято, що дає кожному жителю країни впевненість в завтрашньому дні, вільне життя в демократичному і незалежному суспільстві, можливість ростити нове покоління в дусі традицій та поваги до предків.
24 серпня 2019 року місцем святкування Дня Незалежності України Бахмутського району стало селище Миронівський. Учні Миронівської загальноосвітньої школи №2 із задоволенням прийняли участь у різноманітних заходах і конкурсах. Це і командна гра «Дівоча краса – файна коса», і родинна гра для матусь та дітей «Намалюй файну україночку», і різноманітні спортивні змагання. Учнів молодших класів одразу привабила ігрова зона, а батьки не могли оминути фото-зони («Казкова хатинка», «Я люблю Україну»), де робили переважно родинні фото. Українські пісні у виконанні творчих колективів району, презентація хлібобулочних виробів представниками місцевих рад Бахмутського району, акція «Вишитий  рушник єднання», святкова дискотека – і все це у піднесеному настрої поруч з учителями, батьками, друзями. Такого свята давно не бачили школярі прифронтового селища Миронівський.














Немає коментарів:

Дописати коментар