середу, 26 червня 2019 р.

Дитинство, прощавай!
Сьогодні музика лунає гучно в залі
І тоне в квітах урочистий зал.
В очах у кожного – і радість, і надія.
В нас випускний – шкільний останній бал!

         Перегортаючи календар, день за днем, школярі з хвилюванням чекають урочистого дня. Закінчення навчання в школі, випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У цей день зустрічаються світлі надії і біль розлуки,  радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться в різні напрями. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен обере свій особистий життєвий шлях.
         26 червня 2019 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням        11 класу. Привітати своїх випускників із закінченням школи в селищному Палаці культури зібралися секретар селищної ради Калапіщак Світлана Вікторівна, педагогічний колектив школи, батьки випускників, друзі та мешканці селища.
         З вітальним словом звернулися директор школи Толстікова Олена Володимирівна, секретар селищної ради Калапіщак Світлана Вікторівна, перша вчителька Оболенцева Лідія Володимирівна, класний керівник Падій Любов Василівна. 
         Присутні були приємно вражені від емоційних, цікавих виступів одинадцятикласників. Панувала святкова, піднесена атмосфера під час вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту, грамот випускникам, подяк батькам за співпрацю зі школою та виховання талановитих дітей.
         Свято пройшло в теплій, щирій атмосфері, з ліричними та жартівливими виступами, щемливим прощанням із рідними вчителями, добрими спогадами про безтурботні дні. Усі були зачаровані не лише красою наших випускників, а й приємно здивовані дружньою й святковою атмосферою, яку на шкільному святі разом творили діти, педагоги, батьки.
         Вітаємо випускників!!! Бажаємо щедрої долі, любові та невичерпної енергії!!!
















Немає коментарів:

Дописати коментар