понеділок, 14 січня 2019 р.

Зимові розваги

Під час зимових канікул у нашій школі були проведені виховні заходи, на яких діти разом з вчителями та батьками співали колядки, щедрівки, декламували новорічні вірші, танцювали, вивчали народні традиції та обряди, грали у веселі ігри на подвір’ї, пригощалися різними солодощами.


Учні 6 класу на вікторині «Традиції Різдвяних свят» знайшли зв'язок народних традицій минулого з сучасними, згадали народні прикмети та повір’я.

Класний керівник 7 класу  провела бесіду з актуальної теми щодо вирубки лісів у світі, переглянули відео «Збережи лісову красуню» та робили ялинки своїми руками.

Бібліотекар школи з учнями 2 класу оформив галерею малюнків  «Знайомтесь – мій друг». Діти також розповідали захоплюючі і кумедні історії про своїх домашніх улюбленців.

Також працювали гуртки «Вокальна майстерність», «Бісероплетіння», «Хореографічне мистецтво», «Талановиті ручки», «Юний акваріуміст» та секція з футболу.
Незважаючи на те, що кількість дітей була невелика, усі учасники заходів були задоволені та з гарним настроєм розходились по домівках.










Немає коментарів:

Дописати коментар