вівторок, 22 січня 2019 р.

Україна – єдина соборна держава 
 В нашій школі з 15.01. по 22.01 пройшов Тиждень розвитку ціннісного ставлення до суспільства та держави до Дня Соборності України.
15 січня у 1-11 класах була проведена єдина інформаційна година «Національна єдність – запорука державності України».
Діти старших класів переглянули сюжети з документального фільму «Україна – єдина соборна держава». Учні 1-4 класів підготували виставку малюнків «Єдина навіки  рідна країна».
На уроках історії учителі провели  вікторини: 5-8 класи «Що ми знаємо про Соборність України»,  9-11 класи «Як відбувалося утворення Української держави».
Команда дітей 10-11 класів  із задоволення взяли участь у квесті «Мій рідний край» до дня Соборності України між двома школами, який проводили робітники молодіжного центру  в селищному Палаці Культури. Команда 10 класу "Сокіл"посіла І місце, а 11 класу "Соняшник" - ІІ місце. Вітаємо наших переможців!
Бібліотекар школи підготувала книжкову виставку щодо історії становлення державності України.
Тиждень закінчився 22 січня урочистою лінійкою «Україна – єдина соборна держава», де пройшла акція «Ланцюжок єднання». Всі діти школи у вишиванках разом з учителями створили єдиний дружній ланцюг, взявшись за руки, який символізував єдність нашої незалежної держави.















Немає коментарів:

Дописати коментар