пʼятниця, 17 грудня 2021 р.

              Дотримуйся правил – бережи життя

Як же, хочеться усім нам, дорослим, зберегти своїх дітей від неприємностей, захистити від небезпеки, яка очікує на них на кожному кроці. Вихід один – навчити дітей правил безпечної поведінки, сформувати у них відповідні навички, щоб вони могли почуватися безпечно.

 З 13.12.2021 року по 17.12.2021 року в Миронівській загальноосвітній школі                       І-ІІІ ступенів №2 був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності, під гаслом   «Ми обираємо здоров’я!».

У рамках тижня у 1-4  класах    пройшли рольові ігри  та бесіди на тему "Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!".  Діти повторили правила дорожнього руху, закріпили правила поведінки на дорозі в зимовий період, оволоділи практичними навичками поведінки на вулиці та вмінням знайти вихід із ситуації, пов'язаної з дорожнім рухом.

 У старших класах  було проведено виховні години, інтерактивні уроки, бесіди-тренінги, квести, тощо. Проведення  заходів навчили дітей  відповідально ставитися до збереження власного життя та здоров’я, а також людей, які знаходяться поруч. Діти із зацікавленням переглянули та обговорили відеофільми про вплив алкоголю, куріння та наркотичних речовин на організм молоді. 

Пропагування здорового способу життя серед підлітків та молоді – основна мета    кожної школи.   Молодь повинна знати про світ небезпек, який її оточує, знати, як мінімізувати можливий ризик, жити в гармонії з собою та з природою.


                        















Немає коментарів:

Дописати коментар