пʼятниця, 26 листопада 2021 р.

                          Місяць цифрової грамотності

У рамках кампанії "Місяць цифрової грамотності" в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2  було проведено цілий ряд заходів з метою поглиблення  знань про безпечний Інтернет,  про відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Учні 6 -7 класів приймали участь в грі «Безпечна подорож до країни Інтернет». Учасники визначили негативний вплив мережі на підростаюче покоління.

Для учнів 8 – 9 класів була проведена інформаційна година «Неприємності в мережі Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.

Учні 11 класу провели годину спілкування  на тему: "Інтернет – користь чи прихована небезпека». Розробили  пам’ятку  «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Учні школи визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

  Вчителі школи провели між собою дружню вікторину  "Цифрові навички". Батькам було запропоновано переглянути серіал "Безпека дітей в інтернеті".












Немає коментарів:

Дописати коментар