пʼятниця, 25 червня 2021 р.

                                             Вечір прощання зі школою

                Нехай залишаться на згадку вальс,                                                         Нехай тремтить серденько, як згадає                               Про те, як закружить і нас

 У школі вальс, тепер в останнє.

Випускний вечір! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку.                      24 червня красиві, дорослі, натхненні випускники Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 отримали документи про освіту. Це вінець важливої  довгої праці, переплетіння радості від досягнень і суму, від розставання та невідомості.

Випускний вечір! Це прощання з рідною школою, затишними класами, дорогими вчителями, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя. На святі були присутні почесні гості: голова Миронівської селищної ради Калапіщак С.В. і начальник відділу освіти Світлодарської міської ради Антоненко О.В.

Директор школи Толстікова О.В. і Антоненко О.В. привітали випускників зі святом і вручили свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.  Усі промови від гостей, учителів, батьків зводилися до побажань щасливої долі та успіхів у майбутньому.

Традиційно прощалися випускники зі школою в ритмі останнього шкільного вальсу.

Побажаємо нашим випускникам світлого майбутнього. Майбутнього, яке буде залежати від кожного з них, майбутнього, яке вони тримають у своїх руках!

Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Здоров’я, наснаги, щасливої та щедрої долі у житті вам, дорогі випускники!




























Немає коментарів:

Дописати коментар