пʼятниця, 11 червня 2021 р.

                                                 У школі випускний чарівний бал

         11 червня 2021 року – час, із якого розпочався відлік дорослого життя для учнів 9 класу Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Світлодарської міської ради. Директор школи Толстікова Олена Володимирівна вручила 15 учням свідоцтва про здобуття базової середньої освіти.

         Це святкова й визначна подія для всіх дев’ятикласників, оскільки вони отримали перший документ, який засвідчує про наполегливу щоденну працю кожного учня протягом дев’яти шкільних років. З особливим хвилюванням приймали випускники вітання від директора школи Толстікової О.В.,  класного керівника Нечитайло І.А., першої вчительки Оболенцевої Л.В., батьків.

          У відповідь випускники подякували всім учителям і батькам за вогонь великої вчительської та батьківської любові до них, за пророщені в їх душах зерна любові, добра, мудрості. Музичні композиції, запальний флешмоб засвідчили про всебічний розвиток наших випускників, багатогранність їх талантів.

         Шкільне свято випускного вечора було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій. Бажаємо дев’ятикласникам веселого й радісного літа, чекаємо в 10 класі нашої рідної школи.

   До зустрічі, випускники!

















Немає коментарів:

Дописати коментар