пʼятниця, 28 травня 2021 р.

                                                         Вперед у літо!

В травні яскраві квіти, дзвінкий пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це свято радості і суму. Радісне, бо закінчився навчальний рік, попереду чудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунає для одинадцятикласників.

По сімейному тепло і водночас урочисто проведено свято в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Добрі слова, душевні пісні, веселий флешмоб  та шкільний вальс зробили святкову атмосферу, сповнену чудовими враженнями та гарним настроєм.

Раділа з усіма учнями високоповажна гостя – голова Бахмутської районної ради Кіщенко Світлана Іванівна, яка побажала дітям та вчителям гарного відпочинку, здоров’я, а випускникам – вдалого старту у доросле життя.

Директор школи Толстікова О.В. нагородила Похвальними листами відмінників 2020-2021 навчального року. Відзначила роботу педагогічного колективу, побажала учням та батькам творчої наснаги і великих досягнень. Класи-переможці у конкурсі «Школа наш дім, ми господарі в нім» були нагородженні тортами.

Батьки випускників побажали найкращої долі для своїх дітей, висловили подяку вчителям і працівникам школи.

І ось хвилююча мить…Почесне право дати останній дзвоник надали найстаршим учням школи – випускникам нашої школи. Вони сповістили всіх учнів про початок чудової пори – літніх канікул. На завершенні свята у небо були випущені яскраві кульки – символ здійснення мрій наших випускників.

Чудових вам канікул, любі діти, а випускникам – щасливої життєвої дороги!



























Немає коментарів:

Дописати коментар