пʼятниця, 26 березня 2021 р.

                                                 Школа – наш спільний дім!

Ось і настав останній день канікул, але  і він у Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 видався цікавим і різноманітним.

Усі заходи були об’єднані гаслом: «Пам’ятай! Життя є дар, великий дар. І той, хто його не цінує, цього не заслуговує»

Перегляд фільму «Станція призначення – життя» спонукав одинадцятикласників до роздумів над важливими життєвими проблемами, ставлення до власного життя та життя інших людей, як до найвищої цінності. Діти активно залучилися до диспуту над вічним запитанням людства «Що таке щастя?».

Учні 9 класу зібралися на тренінг «Життя – це проект: Зроби сам!» У неформальній обстановці говорили про активну життєву позицію. Діти висловлювали свої думки та побажання, зробили «квітку зростання», дискутували про можливість самостійно вибудувати свій життєвий шлях. Дев’ятикласники  спробували розставити свої пріоритети в матриці Ейзенхауера, та були вражені отриманими результатами.

Напередодні Дня театру учні 4 класу з любов’ю доторкнулись до  світу вистави та зацікавлено подивились лялькову казку «Колобок на новий лад». Ця казка навчає нас не лише бути уважним, але й нагадує деякі закони та правила.

На канікулах  працювати шкільні гуртки. Діти весело та с користю провели час у гуртку «Світ рукоділля України».  Із задоволенням виготовляли м’які іграшки та аплікації з фетру, сувеніри до свята Пасхи. Весна – це тепла, сонячна пора! Вихованці гуртка «Моя творча Україна» з запалом, радістю робили з паперу квіти та весняні композиції. На практичних заняттях гуртка «Цікава інформатика» діти опановують роботу з  сучасними програмами, мовами програмування, вчаться створювати графічні малюнки. Вихованці вокального гуртка мали змогу відпрацювати нові розспівки, артикуляційні вправи та дуже цікаві скоромовки для якісної дикції. Це допоможе дітям співати більш яскравіше та професійніше. Продовжив свою роботу  гурток «Географічне краєзнавство». Учні із задоволенням вивчали особливості та відмінності різних видів корисних копалень, пригадали як правильно читати топографічну карту.

Діти добре відпочили на весняних канікулах і з нетерпінням чекають повернення до навчання у рідній школі!
























Немає коментарів:

Дописати коментар