четвер, 21 січня 2021 р.

 

Сила нації – в її єдності

Живи, Україно, живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Шуми, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.

День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

Завдання кожного українця – зберегти і примножити державний потенціал, ідеї соборності як запоруки нерозривності і єдності країни, соціального, економічного,  духовно і культурного розвитку України.

Це свято не обійшло й учнів Миронівської загальноосвітньої школи               І-ІІІ ступенів №2. Класні керівники початкових класів провели онлайн виховні години за темою «Єдина, вільна, неподільна» на яких розповіли про нелегкий шлях утворення незалежної країни та онлайн виставку малюнків «Єдина навіки рідна країна».

Для учнів 5-11 класів були проведені інформаційні онлайн виховні години за темами  «Великий день єднання» та  «Воз’єдналися в ті далекі роки наші предки на віки». Діти разом з класними керівниками пригадали історичні події  становлення державності України та загиблих героїв, переглянули кадри з документальних фільмів.

Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.









Немає коментарів:

Дописати коментар