пʼятниця, 15 січня 2021 р.

Зима - пора чудес

Учні молодших класів пірнули з головою у казкову зиму, яка повна таємниць і загадок, трохи відкриваючи завісу чарівної пори року.

Виховна година «Мороз і Вітер» у учнів 2 класу пройшла дуже жваво. Мета її: розвивати зв’язне мовлення, пам’ять, уміння обмінюватися думками, любов до художнього слова, прагнення до збереження свого здоров’я.

          Діти активно відгадували вірші-загадки, грали в ігри, читали вірші про зиму, дивилися цікаві відео, дехто згодував пісні, уважно слухали уривок з оповідання К. Ушинського «Витівки старої зими».

          Наприкінці заходу діти пообіцяли дбати про своє здоров’я – правильно одягатися та дотримуватися режиму дня.



Далі прослідувало тепле свято серед учнів середньої школи.

Піжамна вечоринка для дітей це насамперед казкова пригода і величезне задоволення. Учні 6 класу влаштували справжнє дефіле піжам під сучасну музику. Кульмінацією розважальної програми традиційний бій подушками, а після учні подивились науковий фільм.





          Свято вже пройшло, але ніколи не запізно привітати друг друга з Новим роком, що і зробили учні старших класів.

11січня 2021 року в онлайн-режимі пройшла година спілкування учнів 10 класу. Спочатку діти зустрілися в Google Meet, привітали один одного з Новим 2021 роком, поділилися позитивними емоціями від зустрічі Нового року в колі родини, з друзями. А потім із задоволенням висловили свої побажання на віртуальній інтерактивній дошці Padlet «Новорічні побажання»

 (https://padlet.com/lyudmilazeta1/uzpznbgj635haevn).




З Новим Роком в добрий час

Дід Мороз іде до нас.

А до Вас хай завітає

З тим, що серце забажає.

Хай принесе Вам у хату,

Щастя й радості багато.

Хай здоров’я повний міх

Покладе на Ваш поріг!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар