пʼятниця, 20 листопада 2020 р.

                                         Хай щастю дитини не буде кінця

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році.
Це світле свято покликане привернути увагу громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива верства населення.
         Кожного року на честь цієї знаменної дати в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, спрямованих захистити права дітей і підвищити рівень їхнього добробуту. До цієї акції долучилися учні та вчителі Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

 Сьогодні в стінах навчального закладу панувала тепла й дружня атмосфера. Для дітей  було організовано свято мильних бульбашок,  класні керівники провели цікаві розважальні години відпочинку.  Дітлахи з великим задоволенням гралися з бульбашками, танцювали, співали пісні.  На перервах працювала художня студія «Арт-долонька», лунала весела дитяча музика.  Діти зарядились позитивною енергією та отримали купу позитивних емоцій.

Головне для кожного малюка – увага, турбота і любов, які необхідно щоденно дарувати кожній дитині.  Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.   














Немає коментарів:

Дописати коментар