пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

                                                 Культура  безпечного життя 

          Щоб людина почувалася в дорослому житті впевнено й безпечно,   цінувала неповторність власного життя та життя інших людей, з метою виховання у дітей свідомого ставлення до безпеки  життєдіяльності, вироблення навичок  здорового способу життя  2020 – 2021 навчальний рік у Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 розпочався з інформаційних годин «Культура здорового способу життя у нових обставинах». У рамках Тижня  безпеки життєдіяльності в кожному класі     було оновлено куточки з правил безпеки для дітей.

Класні керівники   1-11 класів провели з учнями   бесіди з питань протипожежної безпеки. З метою попередження нещасних випадків     проведено роз’яснювальну роботу серед учнів та їх батьків щодо заходів з профілактики побутового та дитячого дорожньо-транспортного травматизму,   правила поводження на водних об’єктах, правила поведінки у  надзвичайних ситуаціях.

         Спільна робота вчителів,  учнів та батьків забезпечила дітям різноманітне та повне засвоєння навичок практичної безпечної життєдіяльності. А дотримання дітьми правил безпечної поведінки    обов’язково допоможе їм у різних життєвих ситуаціях.











  

Немає коментарів:

Дописати коментар