четвер, 18 червня 2020 р.



Побажання успішного ЗНО любим випускникам
         Швидко плине час. Пролетіли і шкільні роки. Попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя.
Напередодні важливого випробовування, адміністрація, вчителі, діти та батьки  Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2  бажають усім вам якісно скласти ЗНО для досягнення особистих мрій про майбутню освіту та професію.  Віри і впевненості у свої власні сили, наснаги та оптимізму.  Нехай дорога, яку ви обрали, приведе вас до успіху. А досягнувши успіху, не забувайте ділитися ним з близькими.
І ми будемо дуже раді, якщо хоча б іноді ви будете повертатися сюди ненадовго,  щоб розповісти про те, як у вас складається життя, про свої плани та мрії. Двері школи завжди будуть для вас відкриті.
Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів та невичерпної енергії!!! Щасти вам у всьому! Успіхів усім! Не бійтесь іспитів, а загартовуйтесь ними. Вірте в себе! 
Розгорни соколинії крила,
Прапор "волі" здійми догори,
Хай несуть Твої дужі вітрила
Лиш могутні, попутні вітри.
Не забудь своїх друзів ніколи,
І затям, як святий "заповіт",

Що є мама, є вчитель, є школа,
Котрі вивели Тебе у світ.


Немає коментарів:

Дописати коментар