понеділок, 1 червня 2020 р.


Країна Дитинства
        Дитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань.
Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, у них – надія на щасливе майбутнє нашої країни. Міжнародний день захисту дітей – це особливе свято, спрямоване показати, як діти потребують підтримки, розуміння і турботи дорослих. Цей день покликаний нагадати, що діти – повноправні члени суспільства, мають право рости щасливими.
         Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості забезпечити належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
   У Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 організовано й проведено онлайн заходи до Дня захисту дітей. У 1-2 класах пройшов відеоконкурс віршів «Щасливе дитинство», учні 3-4 класів разом з батьками  пыдготували малюнки «Миру й щастя всім дітям на світі». Діти 5 класу з класним керівником в онлайн мережі Zoom створили фотоколаж «Моя щаслива повітряна кулька». В 6-му класі було організовано фейс-арт «Дарую посмішку», учні 7-10 класів розповідали про свої враження, ділилися думкою щодо своєї щасливої родини, у якій вони зростають. У рамках Дня захисту дітей в 11 класі пройшла година спілкування «Місце зустрічі – країна Дитинства», діти ділилися своїми яскравими спогадами про веселі шкільні роки, мріями про щасливе майбутнє. Учні школи переглянули добрі й цікаві мультфільми, фільми, які запропонували їм класні керівники.  У цей день не судилося всім нам і дітям, і вчителям, і батькам зібратися разом на свято, але привітання пролунало на адресу кожної дитини.
Бажаємо всім хлопчикам та дівчаткам міцного здоров'я, успіхів у навчаннні та веселих канікул!
День захисту дітей – це особливе, гарне свято. Саме діти є тією рушійною силою, яка спонукає нас творити добро, ставати мудрішими.


































Немає коментарів:

Дописати коментар