пʼятницю, 29 травня 2020 р.


Ми щирі  надсилаємо вітання!
Любі наші діти! Шановні батьки! Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника!
Закінчився нелегкий для всіх нас навчальний рік, але кожному він подарував радісні враження, багато гарного, нового, цікавого, зробив нас розумнішими. Ідуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви. Останній дзвоник - це успішне подолання ще однієї сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу. Він сповіщає школярам про чудовий відпочинок на літніх канікулах, сповнений яскравих пригод. Тож бажаємо вам. любі наші діти, гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання.
         Хочеться сказати слова подяки всім батькам учнів нашої школи. Ви були з нами протягом навчального року, спонукали дітей до науки, допомогали, брали активну участь у шкільному житті. Тому вітаємо вас з цим чудовим святом! Бажаємо мудрості й терпіння, добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.
Особливо радісний і пам’ятний день у наших випускників. Вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли  шкільні роки наших одинадцятикласників. Залишається найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви стаєте дорослими людьми. Доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя.
Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Шановні батьки, зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою наших дітей. Об’єднавши зусилля, зробимо все, аби захистити та уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожного  дитини.
 Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Ми, дорослі, віримо, що ви, діти, знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях – і ми будемо пишатися вами.
Щасти вам у всьому! У добру путь!





















                  







Немає коментарів:

Дописати коментар