четвер, 27 лютого 2020 р.

Свято своїми руками
26.02.2020 року у школі в рамках Тижня кафедри мистецтв та здорового способу життя були виставлені найкращі малюнки творчих дітей: Плотнікової Поліни, Моісєєвої Анни, Гарнаги Дар’ї, Чепак Лесі, Похилюк Анастасії.  Учні школи з цікавістю переглядали малюнки, із захопленням ділилися своїми враженнями.
Учитель основ здоров’я Голованова Н.Р. провела для учнів 5-6 класів інтелектуальну гру-вікторину «Крок за кроком до здоровя ». У народі є навіть така приказка «Вартість здоровя  знає лише той, хто його втратив». Щоб ця приказка не стала девізом нашого життя, учні зясували,  наскільки вони обізнані з даної теми.
У фойє школи можна було переглянути виставку творчих робіт, виготовлених на уроках трудового навчання, у яких переплітаються традиції українського декоративно-ужиткового мистецтва та сучасні тенденції.
Відбулися змагання з футзалу між збірними командами учнів 9-11 класів Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 і Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Гра пройшла у напруженій боротьбі. Матч закінчився перемогою збірної ЗОШ №1.  Гравці та уболівальники отримали задоволення від гри.
Тиждень триває. Учнів чекає ще багато цікавого!













Немає коментарів:

Дописати коментар