суботу, 28 грудня 2019 р.

Новорічні свята чарівні!

Напередодні Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. Яскраві костюми, веселий сміх, музика, спів, хороводи, конкурси, Дід Мороз, Снігуронька, батьки, що прийшли подивитися на своїх дітей,  – це і є Новорічне свято в школі.
Для учнів 5-8 класів під час свята у школі відкрилося кафе «Новорічне». Діти  8 класу підготували святкову програму, де всі були учасниками справжнього казкового поліцейського серіалу. Як і будь-яка казка, ця також мала щасливий кінець. Кожен клас підготував новорічні виступи: пісні, танці, хороводи, інсценізації. А скільки задоволення викликали веселі конкурси на визначення найкращих Діда Мороза та Снігуроньки. Звісно, не обійшлося без солодких подарунків від Діда Мороза, за які велика подяка голові облдержадміністрації, керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Павлу Кириленкові.
Коли сценічні пристрасті вгамувалися, залпами сяйнули фотоспалахи: кожний поспішив зафіксувати своє новорічне щастя у рідній школі, зі своїм класом, друзями, учителями, батьками.  Свято закінчилося новорічною  дискотекою.
Щастя, радості, добра всім! З Новим роком!









Немає коментарів:

Дописати коментар