суботу, 21 грудня 2019 р.

Засідання педагогічної ради

21.12.2019р у школі відбулося засідання педагогічної ради.
Засідання розпочалося з ранкової зустрічі «У колі друзів», яку провела заступник директора з ВР Вєнгріна І.Ф., з метою створити позитивну атмосферу в педагогічному колективі.
Директор школи Толстікова Олена Володимирівна окреслила  перспективи, виклики, пріоритети навчального закладу в умовах реформування і оновлення змісту освіти.
Заступник директора з НВР Падій Л.В. підвела підсумки І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та конкурсів  у 2019-2020 навчальному році, підсумки класно-узагальнюючого контролю в 11 класі, підсумки стану викладання ГПД.
Учитель біології та хімії Герасимова В.В. практично показала використання на уроках освітніх інтернет-сервісів та платформ.
Заступник директора з виховної роботи Вєнгріна І.Ф. і педагоги  за допомогою інтерактивної вправи «Піца» розглянули роботу класних керівників із сім’ями, які потребують посиленої педагогічної уваги та психологічного супроводу.
На засіданні обговорювалося питання організації роботи класних керівників з попередження та профілактики правопорушень та злочинності, СНІДу, наркоманії, алкоголізму (класний керівник 9 класу Олійник Л.І.)
Про проведення Новорічних свят розповіла педагог-організатор Горбачова О.А.
Прийняті на педраді рішення відповідають основним засадам Концепції Нової української школи, що базується на принципах партнерства, дитиноцентризму,  компетентнісного підходу до освітньої діяльності.








Немає коментарів:

Дописати коментар