середу, 25 вересня 2019 р.

Нарада при директорові

Якщо вчитель став другом дитини,
якщо ця дружба осяяна благородним
захопленням, поривом до чогось світлого, розумного, у серці дитини ніколи не з’явиться зло.
В.Сухомлинський 

24 вересня 2019 року в Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулася нарада педагогічних працівників школи при директорові Толстіковій Олені Володимирівні. Були розглянуті питання щодо оновлення змісту освіти через впровадження Концепції НУШ, підготовки учнів до шкільних олімпіад, організації науково-дослідницької роботи в школі, роботи класних керівників з питань  профілактики правопорушень серед учнівської молоді та попередження травматизму серед учнів.
Великого значення в концепції НУШ набуває аспект педагогіки партнерства. Педагогіка партнерства ґрунтується на принципах гуманізму і творчого підходу до розвитку особистості. Головним завданням є подолання інертності мислення, перехід на якісно новий рівень побудови взаємовідносин між учасниками освітнього процесу.
Виховання – це допомога людині в становленні самого себе, коли це не відбувається само собою. Класний керівник –  людина, яка вміє загострити інтерес і розуміння зростаючої душі в необхідному напрямку. Мета спільної роботи класного керівника та психолога – виявлення причин, виникаючих у дитини проблем і надання допомоги, попередження можливих проблемних ситуацій. Найважливішим напрямком виховної роботи на сьогодні є формування здорового способу життя, фізичних здібностей особистості, збереження життя та здоров’я учнів.











Немає коментарів:

Дописати коментар