пʼятницю, 26 квітня 2019 р.

Чорнобильська трагедія. Гіркий спомин.
Чорнобиль… Слово це стало символом горя і страждання, покинутих домівок. Минуло 33 роки від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. 
Згадуючи ці сумні події, вшановуючи пам'ять ліквідаторів чорнобильської аварії, в школі пройшла  лінійка пам’яті, шкільний бібліотекар провела інформаційну годину «Дзвони Чорнобиля», учні 5-11 класів переглянули документальні фільми. До школи завітали представники селищної бібліотеки і провели годину спілкування «Мужність і біль Чорнобиля».
Низький уклін всім хто боровся зі страшною бідою. Священна пам'ять про Ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу.









Немає коментарів:

Дописати коментар