пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Цікавий тиждень

Ось і добіг свого кінця цікавий та повчальний тиждень математики та природничих наук. В останні дні тижня пройшло також багато цікавих заходів!
У середу юні натуралісти 6 класу ходили з улюбленими кімнатними рослинами та розповідали несподівані факти про них.  А учитель географічний для учнів 7-8 класів провів «Географічний футбол». Змагалися дві команди «Ріо» та «Динаміт». Гравці команд задавали запитання з географії, які були зашифровані під певними цифрами на дошці, а найскладніші були приховані на кутах воріт. З рахунком 14:10 виграла команда «Динаміт»!
У четвер відбувалися справжні дива! Учні 9 класу провели «Цікаві досліди з фізики» для початкових класів. Малюки із захватом дивилися на старшокласників, як на справжніх фокусників!
І завершився тиждень квестом «Віртуальний політ  авіалініями ЗОШ №2», в якому прийняли участь збірні команди  учні 7-8 класів «Комета», «Блискавка», «Пташки». Гравці отримали маршрутний лист «Пасажирський квіток» із завданнями з математики, інформатики, біології, фізики та географії. Учні із задоволенням виконували теоретичні та практичні завдання. Переможцями стала команда «Комета» з рахунком 43 бали. За участь у квесті учні отримали солодощі. Усі діти залишилися задоволеними!











Немає коментарів:

Дописати коментар