четвер, 31 січня 2019 р.

Збережемо воду! 
 З метою підвищення обізнаності шкільної молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь до Всесвітнього  дня водно-болотних угідь у Миронівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 пройшов ряд заходів.
Класні керівники 1-4 класів провели інформаційні п'ятихвилинки «Здоров'я та вода», 5-11 класів – інформаційні години «Цікаві факти про водно болотні угіддя». Діти отримали пам’ятки в яких розповідалося про важливість збереження екосистеми водних угідь задля збереження біологічного розмаїття, охорони зникаючих видів птахів та рослин. На уроках біології у 5-7 класах учитель біології Герасимова В.В. провела вікторину «Пізнаємо водно-болотні угіддя».
З метою розширення кругозору школярів, виховання підростаючого покоління з усвідомленням вразливості природних екосистем рідного краю  та необхідності їх охорони на уроках географії учитель Нечитайло І.А. організувала для дітей віртуальну подорож «Водні об'єкти нашого краю».
Педагог-організатор організувала перегляд фільму “Значення водно-болотних угідь” . Бібліотекар школи Плужник О.А. підготувала тематичну виставку.






Немає коментарів:

Дописати коментар