середу, 17 січня 2018 р.

 Вже близько Новий щасливий рік!

Прийшли до нас з ялинкою гарнесенькі деньки –Палають поміж голками барвисті зірочки,                                                          Вогні блищать яскраві і разом «гомонять»,                                                        Веселі подарунки – це радість для малят.

Напередодні Новорічних свят всі учні школи дружно готувалися до них: прикрашали школу сніжинками , власноруч виготовляли новорічні витинанки, розучували вірші, пісні, новорічні вітання. На святкових новорічних ранках у початкових класах усі діти були активні: кружляли в хороводах, співали пісні, брали участь у різноманітних конкурсах. 
Для учнів середніх класів дев’ятикласники провели подорож по телевізійним каналам та наробили там переполох. Діти 5-8 класів також представили свої креативні новорічні телепередачі.
Для учнів 9-11 класів  школи був організований Новорічний вечір. Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, показували новорічні сценки.
Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2018 року.


















Немає коментарів:

Дописати коментар