четвер, 1 вересня 2011 р.

З НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ!


Школярі Миронівської ЗОШ №9 відзначають Свято першого дзвоника. Цього року за парти сіли двадцять чотири першокласника. Взуття начищене до блиску. При повному параді першокласники чекають початку свята.


На свято першого дзвоника завітали почесні гості:
народний депутат України І.М.Шкіря, завідуючий міським відділом освіти А.В.Сердюк, селищний голова І.Д.Костоглодов, інші почесні гості та представники підприємств селища.

 Перший день осені — свято  смутку і радості для всіх школярів: сумують, тому що чудове літо закінчилось, як завжди несподівано, а черговий довгий і складний навчальний рік лише почався. Але є привід й для щастя — зустрічі з шкільними друзями, довгожданий дзвінок на перерву, а головне — нові цікаві відкриття. Тому для школярів молодшого, середнього і старшого віку 1 вересня — завжди святковий і урочистий день.



Перший раз у перший клас!
Це ж таке є свято,
Добрим учнем в школі будь,
Друзів май багато.


Перший клас сьогодні вам
Відчиняє двері,
Порадуйте тат і мам,
Будьте мудрі й вченні,
Поважайте вчителів,
Добрих друзів майте,
На дванадцять завжди вчіться,
А двійок - не майте.



Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.





Побажаємо ж школярам нашої школи натхнення та наполегливості в опануванні науки, безлічі нових і цікавих зустрічей у шкільні роки, і найголовніше – пронести спогади про навчання крізь усе майбутнє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар